Consulten vinden altijd plaats op afspraak. Ze kunnen in mijn praktijk in Meppel plaatsvinden, maar ook online of telefonisch. Coaching via beeldbellen of telefoon maakt het ook mogelijk om consulten op afstand te faciliteren (zelfs als jij je aan de andere kant van de wereld bevindt). Kies ook hier wat jij het prettigst vindt.

Beschikbaarheid

Ik ben voor afspraken beschikbaar op: 

Bezoekadres

De Basis in Balans
Natuurlijk in Jouw Kracht      
Laarwoud 1
7944 RX Meppel
tel 06-82094922
info@debasisinbalans.nl

Een afspraak plannen kan via mijn website uiterlijk één werkdag van tevoren. Ervaar je iets waarbij je het idee hebt mij op kortere termijn nodig te hebben dan beschikbaar op de planmodule? Voel je dan vrij te bellen of mailen, dan kan ik kijken of er op die dag zelf (of op een ander moment) nog ruimte is in mijn agenda.

Voor mij is het essentieel dat je je thuis voelt bij degene door wie je je laat coachen. Om die reden vind ik het belangrijk dat je vrijblijvend kennis kunt maken met mij en mijn werkwijze alvorens we de diepte in gaan.

Kennismaking

Het doel van het gratis kennismakingsgesprek is afstemmen wie we zijn en wat we verwachten. Jij hebt een vraagstuk en vraagt je af of je bij mij aan het juiste adres bent. Ik beantwoord de vragen die je hebt over mijn werkwijze.

Introductiesessie

Bij de introductiesessie ervaar je PSYCH-K® in de praktijk. Hoe werkt het? Hoe ervaar je het? Na die sessie ben je bekend met de werkwijze. En op basis hiervan heb je voldoende informatie om te kiezen of deze methodiek bij je past én ook of ík degene ben die jou mag faciliteren.

Alle erkende PSYCH-K® facilitatoren beschikken in basis over dezelfde gereedschappen om sessies te faciliteren. Ik heb zelf álle mogelijke workshops van PSYCH-K® gevolgd om zo goed mogelijk te kunnen faciliteren. Daarnaast heeft iedere facilitator zijn eigen wijsheid bij zich. Niet alleen alle opgedane werkervaring, maar zeker ook levenservaring.

Neem hiervoor de tijd. Het is jouw proces en het moet voor jou kloppen. Om die reden bied ik zowel een gratis kennismakingsgesprek als óók een introductiesessie PSYCH-K® aan.