PSYCH-K®

PSYCH-K® is een snelle en efficiënte methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. Bovendien kan deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen.

Tussen de conceptie en ons zevende levensjaar ontstaat onze ‘basisprogrammatuur’ op basis van alles wat we in die periode ervaren, zien en horen om ons heen. Deze onderbewuste basisprogrammatuur bepaalt de rest van ons leven 95% van de tijd volautomatisch dat we doen wat we doen en dat we ervaren wat we ervaren. Je kunt dit zien als de software die jouw systeem stuurt. Is ooit “ik doe er niet toe” ontstaan in de basisprogrammatuur, dan zul je dit keer op keer ervaren. Hoe hard je ook je best doet met je bewuste geest om dit anders te doen, onze bewuste geest (wat je denkt, vindt, wilt) kan het niet winnen van het onderbewuste zwaargewicht. 

 

Het is niet nodig om het exacte ontstaan van het probleem dat je ervaart te doorgronden, voordat het kan worden getransformeerd. Ofwel, je hoeft niet je hele levensverhaal uit te pluizen en te doorgronden om onderbewuste stress te transformeren naar een staat van vrede en/ of om ondersteunende overtuigingen te programmeren. PSYCH-K® is oplossingsgericht en ondersteunt je bij het transformeren van stress en bij het herschrijven van de software met ondersteunende overtuigingen.

 

Steeds vaker ervaren mensen dat ze vastlopen, ze weten wel wat ze willen (of vaker, wat ze niet meer willen). Maar… hoe zet je je wens daadwerkelijk om in actie? Hoe stap je uit je oude patroon in een nieuw patroon? Hoe lang je ook in het oude patroon functioneert, of hoe hardnekkig (of hoeveel generaties) het ook in de familie zit, er is wél iets aan te doen. Met behulp van PSYCH-K® is het mogelijk de onderbewuste programmatuur ‘uit te lijnen’ met wat je bewust wilt. En wanneer dat elkaar steunt (en niet langer tegenwerkt) is er enorm veel mogelijk.

PSYCH-K® is een snelle en efficiënte methode om je belemmerende overtuigingen te vervangen door ondersteunende overtuigingen. Met behulp van spiertesten wordt vastgesteld of een bepaalde overtuiging geprogrammeerd is of niet. Door middel van de zogenaamde hele-brein-staat (een modus waarin de linker- en rechter hersenhelft optimaal samenwerken) worden de ondersteunende overtuigingen rechtstreeks gedownload in je onderbewustzijn. Met als effect dat de basisprogrammatuur gewijzigd is en je volautomatisch met een veranderde bril het leven bekijkt en ervaart. Ook op het gebied van stress en traumaverwerking is PSYCH-K® om deze reden een zeer efficiënte en doeltreffende methode. PSYCH-K® wordt succesvol toegepast op alle levensgebieden.

Meer weten over Psych-K?

Tussen de conceptie en ons zevende levensjaar ontstaat onze ‘basisprogrammatuur’ op basis van alles wat we in die periode ervaren, zien en horen om ons heen. Deze onderbewuste basisprogrammatuur bepaalt de rest van ons leven 95% van de tijd volautomatisch dat we doen wat we doen en dat we ervaren wat we ervaren. Je kunt dit zien als de software die jouw systeem stuurt.

 

Iedereen die in staat is de algemene instructies op te volgen en zich te focussen kan PSYCH-K® ervaren. Over het algemeen zijn kinderen vanaf een jaar of acht hiertoe in staat. Is je kind jonger, dan kunnen ouders vóór hun kind PSYCH-K® ‘volgen’. Als het spiertesten met een gestrekte arm niet lukt, zijn er vrijwel altijd andere methoden te vinden om te spiertesten.

Beperkende onderbewuste overtuigingen beïnvloeden alle aspecten van je leven, inclusief relaties, zelfrespect, financiële voorspoed, carrièrekeuzes, zelfs je gezondheid en conditie.

Ofwel… twijfel je of ik jou kan coachen? Neem gewoon contact op dan kijken we samen naar jouw situatie.

Als je nog niet bekend bent met mijn werkwijze is het fijn om vooraf contact met me op te nemen. Dat kan via een gratis kennismakingsgesprek (live, telefonisch of online). Dan kunnen we jouw situatie met elkaar bespreken. Desgewenst plan je vervolgens een introductiesessie om te ervaren hoe PSYCH-K® ‘gaat’.

Omdat iedereen uniek is, is er niet vooraf te zeggen hoeveel sessies er nodig zijn. Soms lijkt een situatie of thema complex en is het in één sessie opgelost. Veelal voldoet 3 uur werken aan één thema. Het komt ook voor dat een thema heel diep geworteld is en het juist meer tijd en aandacht vraagt. En het gebeurt ook dat een thema diepere lagen heeft. Eerst werken we aan het oppervlak en desgewenst gaan we steeds meer de diepte in. Geen mens en geen onderbewust programma is hetzelfde. Jij voelt gaandeweg zelf heel goed aan wat je nodig hebt.

Bij de transformatie van de perceptie van stress ervaar je vaak direct effect.

Bij het programmeren van onderbewuste, nieuwe programma’s is het wisselend. De ene persoon bemerkt het sneller dan de ander. Daarbij is het is ook zo dat als er hobbels uit de weg zijn, het ineens ‘als vanzelf’ gaat. Als je het vergelijkt met hoofdpijn, dan is het waarnemen van hoofdpijn (= ongemak) vaak veel makkelijker dan het waarnemen dat de hoofdpijn weg is. Het is over het algemeen moeilijker waar te nemen dat iets geen probleem meer is, dan wanneer het een probleem is.

Daarbij is het ook zo dat je sommige (voormalige) hobbels dagelijks tegenkomt in je leven en andere veel minder vaak. Ook daarin is het dus heel variabel wanneer je het effect bemerkt.

Over het algemeen is het zo dat je nog wel zélf naar de nieuwe programmatuur moet gaan leven. Dus als je programmeert “ik vind mijn droombaan met plezier en gemak”, is het wel zaak dat je er ook daadwerkelijk naar gaat handelen. Alleen het herprogrammeren haalt je niet uit je stoel. Als je bent gewend om niets te doen, omdat je geloofde “die droombaan is onbereikbaar voor mij” en je blijft doen wat je altijd al deed (solliciteren heeft tóch geen zin), zal de droombaan er niet komen. Je moet daadwerkelijk zélf in actiekomen en gaan leven naar de nieuwe programmatuur.