Even voorstellen….

Mijn naam is Mandy Hoekman (1979). Toen onze dochter op 6-jarige leeftijd enorm worstelde met processen die wel erg veel op de mijne leken, was de urgentie hoog om (naast de externe hulp voor haar) aan mezelf te gaan werken. Onze wandelende spiegel liet mij glashard zien wat ík nodig had. Op dat moment kwam PSYCH-K® (toevallig?) op mijn pad. Hoewel ik ruim 20 jaren zoekende was naar een methode om mijn gevoel en mijn verstand met elkaar op een lijn te krijgen, bleek dit  geen utopie meer, maar “gewoon mogelijk”. Ik was verbijsterd, verwonderd én dolgelukkig.

Sinds deze indrukwekkende methodiek op mijn pad is gekomen, ervaar ik elke vorm van stress als een mogelijkheid tot ont-wikkeling. Wat zegt het mij? Wat maakt dat ik stress krijg van deze situatie? En wat wil ik in plaats hiervan? Ik ga stress niet meer uit de weg, maar het helpt me vóóruit. Sindsdien stap uit mijn comfortzone, durf ik te dromen en durf ik mijn dromen te volgen. Ik voel me ontzettend rijk en heb de regie over mijn leven terug. Ik word niet meer uitsluitend door mijn agenda geleefd (al is er nog verbetering mogelijk ;-), maar heb daadwerkelijk het roer weer in eigen hand.

Sinds ik weet dat onze onderbewuste programmatuur de uitdraai van ons leven bepaalt, ligt dáár in mijn ogen de sleutel naar verandering. Enthousiast en gedreven als ik ben, ben ik me direct gaan scholen om deze methode te leren kennen én in de wereld te zetten. Dit gun ik iedereen die het idee heeft geleefd te worden, steeds weer dezelfde lessen op zijn pad te krijgen of maar niet van gezondheidsklachten af komt. Ik heb inmiddels alle middelen in huis om mensen te begeleiden in hun proces door verandering op onderbewust niveau te faciliteren (en stress tot op celniveau te elimineren). Hierdoor krijgen je de regie over jouw leven terug. Ben je in staat de hindernissen die je ervaart te overwinnen en staat niets je meer in de weg je eigen weg te gaan. Reflexzonetherapie zet ik in ter ondersteuning van deze onderbewuste transformaties.

Het is voor mij elke dag weer een feest om mensen handvatten te mogen bieden op hun levenspad. Elke sessie die ik faciliteer kijk ik vol verwondering naar dit proces. Iedereen is uniek, ieder proces is uniek en dat maakt ieder traject uniek en op maat voor jou. Jij bepaalt waar jij naartoe wilt! Ik begeleid je bij het (her-)pakken van het roer.

Wil je meer weten?

Plan hier een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek of een afspraak.