Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag én vrijdag. 

U kunt zelf één of meerdere afspraakverzoek(en) inplannen in mijn agenda. Dit plekje wordt dan voor u gereserveerd en niet meer aan anderen aangeboden. U ontvangt per email een bevestiging wanneer het verzoek is gehonoreerd. Let u wel even op het tijdstip in de afspraakbevestiging? Dit kan soms wat afwijken van het afspraakverzoek (veelal 15 minuten). Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Traject PSYCH-K®

Wanneer we ervoor kiezen PSYCH-K® in te zetten, is het zinnig om dan met een vaste tussentijd (bijvoorbeeld 14 dagen) 3 tot 5 sessies in te plannen van bij voorkeur 1,5 tot 2 uur per keer. Zo kunnen we stapsgewijs en zorgvuldig te werk gaan en is er in het traject voldoende tijd voor reflectie en het bepalen van de gewenste koers en tussentijds is er voldoende ruimte om het effect van de sessie ervoor te ervaren én de actiestappen toe te passen.

Spoed?

Heeft u een huilbaby? Of ervaart u spoed bij de afspraak? Neem dan gerust telefonisch contact met mij op, dan kijk ik wat er mogelijk is (u kunt via mijn website namelijk niet plannen op de dag zelf). Het gebeurt het wel eens dat iemand een consult op het laatste moment af moet zeggen en er toch ineens ruimte komt voor een ander.

Intake

Normaliter stuur ik u met de afspraakbevestiging een digitaal intakeformulier toe dat u zelf kunt invullen voorafgaand aan het eerste consult. Vindt u dit onprettig of is het uit praktisch oogpunt niet haalbaar dit zelf in te vullen? Dan nemen we deze intake door tijdens het eerste consult.

De intake van baby’s en jonge kinderen doe ik vaak vooraf telefonisch, zodat de kinderen hier tijdens de behandeling niet “op hoeven te wachten”. Zowel voor de ouders als het kind is het fijn dat we in de praktijk meteen ‘aan de slag’ kunnen. Dit telefonische consult wordt uiteraard wel in rekening gebracht.

Aantal behandelingen

Bij de behandeling van acute aandoeningen of klachten wordt een therapieperiode van minstens drie behandelingen in acht
genomen. Dat wil niet zeggen dat de klachten binnen drie behandelingen zijn opgelost, maar na drie keer is wel te zeggen of de behandeling ‘wat doet’. Bij chronische aandoeningen of klachten wordt uitgegaan van een periode van minstens zes tot acht behandelingen. 

Aangezien het fijn is dat er een zekere regelmaat zit in de behandelingen, kunt u meteen meerdere afspraakverzoeken indienen. Uiteraard kunnen gemaakte afspraken indien nodig later verschoven of geannuleerd worden.

Bij baby’s is het prettig dat ze 2x per week gezien worden. Voor baby’s is mijn advies minimaal 4 afspraken in te plannen met bij voorkeur (minimaal) 2 hersteldagen er tussen in. Zijn de klachten eerder verholpen, dan worden de resterende afspraken uiteraard geannuleerd.

Tarieven

Tarieven per 1 januari 2024

Gratis kennismakingsgesprek€ 0,00 🙂 (live of online)
Introductiesessie PSYCH-K®€ 49,- (incl 21% BTW)
Natuurlijk in Jouw Kracht, maatwerk traject van 3 maanden€ 995,- (incl 21% BTW)
Maatwerk coaching, 3 uur€ 375,- (incl 21% BTW)

 

https://www.debasisinbalans.nl/wp-content/uploads/Certificaat-MBK-MandyHoekman.jpg
https://www.debasisinbalans.nl/wp-content/uploads/Certificaat-Reflexzone-MandyHoekman.jpg
https://www.debasisinbalans.nl/wp-content/uploads/Certificaat-Zwangerschap-MandyHoekman.jpg
https://www.debasisinbalans.nl/wp-content/uploads/Certificaat-Baby-MandyHoekman.jpg
https://www.debasisinbalans.nl/wp-content/uploads/Certificaat-BabyFullBody-MandyHoekman-bewerkt.jpg

Toegang

U kunt zélf de praktijk binnen lopen via onze voordeur. Ik wil u vragen NIET aan te bellen, dit stoort mij onnodig in de behandeling die op dat moment plaatsvindt. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer tot ik u ophaal.